En dag kvar?

Ja beräknat födelsedatum är redan i morgon, men jag tror att jag kommer att gå över tiden, jag tror att bebisen har det allt för bra där i magen och vill kanske vara kvar där ett tag till.. Men vi får se, snart så ska vi få mysa med vår bebis i alla fall :) Det skulle vara roligt om han vill kika ut den här veckan!

De senaste dagarna har jag tagit det rätt lugnt och tagit dagarna som dom kommer. I fredags var det dags för pappa och susannes inflyttningsfest. Dom har efter mycket renovering och slit flyttat till de gula huset nu :) Huset är väldigt fint och inflyttningsfesten blev lyckad, middagen var nere i logen när stora ytor behövs, det blir en hel del personer när både susanne och pappa har sex stycken syskon var. Middagen var god och en bra kväll var det, jag blev rätt trött senare på kvällen, vi skjutsade hem martin, ida och david och kom hem vid ett så då fick jag lägga mig och sova. Dagen efter var vi främst hemma, vi höll på med en del här hemma men tog det rätt lugnt. I söndags var vi förbi på strömpilen och köpte tre styken nya global knivar och jag hälsade på cecilia och johanna på dinsko, det var trevligt men jag saknar inte att jobba. På kvällen kom frida och eric förbi på film- och myskväll. Vi fikade, åt godis och såg på film.

I går åkte jag ner på stan och åt lunch med mamma på balders, det var riktigt gott. Sedan gick jag ett tag på stan, hittade lite saker på åhlèns. Sedan åkte jag hem då ringde ida, så jag följde med henne och emmy till elgiganten. Ida köpte en ny mobil, hoppas hon är lika nöjd med den i dag! Sedan åkte vi hem hit och åt middag.   

Jag längtar till förlossningen nu, i morgon har vi en tid hos barnmorskan. Allt här hemma är klart för bebisen och han har nu också fått en babysitter och en bärsele av sina bonuskusiner agnes och julius.

Får se vad jag ska hitta på i dag. Ta hand om er!


Tankar från en blivande far

Nu sitter jag mitt i natten på mitt nattjobb långt ifrån där jag egentligen borde vara, hemma med min Emelie. Idag har vi bott tillsammans i 3,5 år och vi har varit förlovade i 6 månader. Det är stort. Nåt annat som är stort är att vi har ett barn som snart ska få komma till världen. Det är hur stort som helst! Snacka om att bli vuxen. Nu är det bara en vecka kvar till beräknat födelsedatum men jag tror att han har det ganska bra där inne i magen och kommer dra ut på det lite extra.

Jag kan tycka att man ska vara nervös nu med så lite tid kvar. Jag känner mig inte nervös, snarare väldigt, väldigt förvantansfull och otålig. Jag vill bara att han ska komma nu! Det känns bra att vi har köpt så mycket saker som vi har gjort men vi kommer säkert komma på saker senare som man bara måste ha och som vi inte har tänkt på. Hela graviditeten tycker jag har gått bra. Emelie mår bra och bebisen trivs där inne.

När jag tittar på bilder av Emelie från olika tidpunkter av graviditeten kan jag inte annat än konstatera hur otroligt vacker jag tycker att hon är. Jag tror verkligen att hon kommer bli världens bästa mamma. Inte just för att hon är så otroligt vacker utan för att hon har så mångra bra egenskaper som jag tycker att en mamma ska ha. Det är kanske därför jag inte är nervös för att jag vet att det kommer vara en enorm prövning men även en stor erfarenhet från dag ett och jag vet att vi kommer klara av allt.

Jag tycker även att tiden har gått ganska snabbt. Det var inte alltför längesen vi bodde på Öbacka och fick reda på att vi skulle ha tillökning i våran familj. Det var inte heller längesen vi för första gången var på ultraljud och såg barnets hjärta slå.

Jag måste säga att jag tror den här sista veckan kommer vara en enda stor väntan. Nu vill man bara att den ska komma. Den fick ju inte komma för ett par veckor sedan men av helt andra skäl. Nu ska jag inte skriva mer. Tack för mig.

Oskar♥Emelie

En kväll med Alex och Emma


I kväll har alex och emma varit här, vi har pratat en hel del om resor och ätit vattenmelon. Alex berättade om hennes Thailandsresor och gav mig en hel del tips och berättade vad som är bra att tänka på och sånt! Vi ska dit om ungefär sex månader med oskars familj och vår bebis. Kika ut snart bebis, vi vill träffa dig och lära känna dig!

Nu ska jag mysa med min oskar och sedan sova. Sov gott

Nya gardiner i gästrummet

Mina vita gardiner från mitt rum under ungdomstiden är äntligen slängda!
Före:

Efter:

Våra nya gardiner gjorde rummet varmt och det känns nästan som att det är höst. Men än är det ju sommar såklart! :)

12 dagar kvar

Nu står spjälsängen i bebisens hörn i vårt sovrum nybäddad och klar att använda.



I badrummet står skötbordet. Vi har satt upp figurer över det nu också och på hyllorna finns en hel del blöjor.

Förhoppningsvis bara 12 dagar kvar nu!

Bilder från Oxelösund och Nyköping

Nu har vi kommit hem till björkarnas stad efter två och en halv vecka. Det känns skönt och nu kan vi fixa med det sista här hemma till bebisen. Hoppas den vill kika ut snart!

Bad i min nya bikini. Jag är inte liten längre...

Vi spelade minigolf en dag, jag vann så det var roligt!! Dock vann Oskar dagen efter, det var inte lika roligt.

Hemma hos Anton










Oskar 25-års fest!


Jag gjorde salladen när Oskar, Tobbe och Viktor lagade maten och fixade efterrätten




Jag avslutar med en mindre fin bild på oss... :)

Semester

Nu är vi på semester i Oxelösund :) Mycket skönt! Dom sex dagar vi har varit här har det varit sol varje dag. Vi har badat och solat. Min stora mage är lite röd. Vi har också firat Oskar och gjort mycket annat. I dag ska det bli 25-års fest och middag för Oskar, det ska bli roligt!

I torsdags var vi hos barnmorskan på Nyköpings lasarett och bebisen har nu fixerat sitt huvud :D Inom fem veckor borde han vara här ute i världen med oss! Jag längtar.


RSS 2.0