Alla hjärtans dag



Levi fick åka till mormor och moster Adelie på eftermiddagen. Levi har så snälla nära och kära omkring sig som vill vara barnvakt åt honom. Jag och Oskar gick senare ut och åt på Tapas. En liten och mysig resturang här i Umeå. Alla möjliga små rätter serverades, det var verkligen gott och vi hade en fin alla hjärtans dag!

Varför köper jag nya skor?


Jag har flera par skor här hemma som liknar dessa. Men dessa är fina ändå såklart! Det går inte att låta bli att köpa hem nya skor när man jobbar och tittar på skor hela dagen. Jag är student och borde lägga mina pengar på kurslitteratur istället. Nästa gång jag köper nya skor kommer att vara i sommar. Det lovar jag mig själv!

Linas matkasse rekommenderas

Det är så skönt att någon vecka slippa gå eller åka till mataffärer och springa runt och leta rätt på allt man ska ha. Det plingade på dörren i måndags och recept och ingredienser till fem rätter levererades. Maten var supergod och vi kommer med störta sannolikhet beställa linas matkasse fler veckor.

Denna vecka fick vi äta:
Spättafilè i citron- och persiljesås med potatis
Lättpanerad kyckling med kamutvete och apelsindressad chèvresallad
Dill- och pepparrotsgryta med kalkonkorv och kamutvete
Hjortfärsbiffar med jordärtskockspurè och rostade rotfrukter
Frittata med potatis, dillkeso och rotfruktschips (Rotfruktschipsen som blev över äter jag nu som kvällssnacks)

Roligt att få fem nya recept att spara

Levi 6 månader


För en vecka sedan var vi hemma hos mamma och firade lilla Levi på sin 6 månaders dag. Här sitter han i sin skjorta han fick i Thailand och i sina manschesterbyxor av märket Gant som han fick i julklapp. Det har redan gått ett halvår sen våran lilla plutt kikade ut. Det har varit det bästa halvåret i mitt liv. Att vi får vara med Levi varje dag betyder allt för oss. Vi är så lyckliga över allt som har med Levi att göra. Han är så stor nu och kryper och tar sig fram vart han vill och han är nyfiken på precis allt nytt han ser. Han väger hela 8840 gram och växer ur storlek efter storlek. Han är även rätt stor för sitt babyskydd så vi ska köpa en ny bilbarnstol åt honom snart. Han har fått en hel del nya leksaker och det han gillar allra mest är att hoppa i sin hoppgunga!

I kväll är Oskar hos en kompis och ser på fotboll så jag och Levi är här hemma. Han ligger och sover men borde snart vakna och då ska vi mysa. Levis farfar har varit här i tre dagar så då har Levi haft det mycket trevligt. I kväll får Levi nöja sig med mig :)

Längdskidåkning



Har haft en kväll ute i skidspåret på Gammlia med Adelie. Det är verkligen roligt att åka skidor! Min lillasyster är om mindre än en månad 10 år! Jag minns dagen jag fyllde tvåsiffrigt :)

RSS 2.0