JAG KOMMER ATT SAKNA NYKÖPING


och våran lägenet! (jag hoppas att vi kommer att trivas lika bra i den nya.)

Det känns helt rätt på alla sätt med flytten, jag får flytta upp till min familj och mina vänner igen men självklart kommer jag sakna nyköping och alla här.
Dessa sista dagar innan flytten så är det mycket hit och dit.
På lördag blir det avskedsfest/födelsedagsfest för oskar med vänner, då ska det bli en hel del alkohol. 
Annica jag kommer att sakna dig!!
Igår och ikväll var/blir det kalas för oskar med oskars familj och släkt. Jag och oskar gör god tårta vill jag lova, idag blir det att göra två till. Min kärlek fyller ju 23 år om några dagar, så han firas för fullt dessa dagar.
På söndag kommer pappa och malin hit och på måndag blir det flytt.
Jag är så glad över att oskar vill flytta med mig.

Vi vid piren i nyköpingshamn.

Min Alexandra

Hon har en väldigt bra ny blogg tycker jag. Hon skriver ofta (som inte jag är så bra på). Jag blir så glad av hennes tankar hon skriver, en sak är att hon har blivit fadder, hur fint är inte det kanske!!! 
Jag minns när hon och jag bodde ihop i sthlm och hon låg och pratade om allt möjligt och ingenting när jag skulle sova, helt underbart var det. Utan varandra hade vi inte kommit dit vi har velat. Du är bäst vännen.

Kopierat från hennes blogg,

Sen insikt, men hellre sent än aldrig!

Jag saknar tiden när man var liten och "bekymmersfri". När jag hade mitt lilla "crew" på sanda, som jag va ute o hängde med varje kväll. Hade pyjamasparty eller hittade på lekar med. Konfirmationen och alla fina vänner man fick, och alla äventyr därefter med ledarutbildningen. Jag saknar er, alla från sanda, och konfan. Och att jag inte va en bitch då.
Jag antar att jag blev det, när allt de roliga tog slut. När man gled ifrån alla sina vänner, gick på sämsta utbildningen (Teater) med inte så speciellt trevliga människor, förutom Emelie <3 såklart. Eller jag tror att jag uppfattade dom som otrevliga för att de var en bunt med människor som var rädda och osäkra. Dom var nog inte ens medvetna om att dom va så. Precis som jag.


Mer kopierat från alex blogg,
Tänker direkt på kittelfjäll ;) Stämningen mellan oss påväg dit, och hur otroligt kul vi faktiskt hade där! Man kan säga att de va då allt började. Du träffade Oskar, vi tog studenten och sen flyttade vi till Sthlm. Sthlm är den absolut bästa som kunde hända mig. Man fick en ny start, nya erfarenheter, vänner o jobb. Men det bästa, Sirwan, min pojkvän. Hade jag inte flyttat hade vi ju aldrig träffats heller =) och om jag o emelie inte hade taggat varandra så hade ingenting hänt! tack för att du e världens finaste vän.
 
Jag blir så glad när jag tänker på dig Alexandra, snart så bor vi i samma stad igen. Du är helt fantastisk!



Nu kommer oskar hem (kärlek), så jag ska sluta skriva. Lev livet, imorgon är det midsommar, så glad midsommar alla!

7 Juni

Idag är det valdag, alla som inte har röstat ännu, tycker jag ska gå och göra det.
Jag och Oskar var till stadshuset och röstade vid tio, efter det var vi en stund till björkvik. Nu ligger vi bara i soffan och tycker att det är skönt med söndag.

Igår var jag, oskar, annica, tobbe, fredde och anton till kolmården. Haha helt normalt, det var mycket mysigt att se delfinshowen. På kvällen blev det såklart fotboll, den sågs på ot. Efter det gick vi vidare till öster, det var sådär, hela vägen hem sedan bar oskar mig på sina axlar, det var himla festligt.




Bilder från kolmården:)

RSS 2.0