Världens bästa syster


Ida (Adelie och Malin).
jag är  i umeå just nu faktiskt, det var inte tänkt så men så blev det, vem missar sin fina systers student egentligen..
idag har det varit idas dag! hon började gråta när jag kom, skulle egentligen inte det, men kände att missa sin systers student, det gör man bara inte!
kom imorse hit med bussen, gick hem till frida vi kollade på lokalnyheterna och där var vi med, förra årets student. skönt att dom hade filmat mig så fint när jag var i vagnen..
sedan så har rebecca anserud skickat in en bild på hon och mig till vk.se. så nu är den på första sidan, bara för att vi var så fina. mkt fint är det. hon är bra. nu blir det att sova

Brännbollsyran

var i umeå i onsdag till söndag,spelade brännboll bland annat. vårat lag var väldigt bra i brännboll-vm, haha
jag hade det väldigt bra och kul. och det var väldigt mysigt att oskar var med
kvällarna var bra, frida bodde fint i hennes nya lägenhet och plaza var bra. ida karlsson och maja palm var väldigt fulla fredagkväll. lätt är det inte när man är så liten
image60
idag har jag och oskar legat ute och solat precis hela dagen, är för hemskt röd, men det är bara lite skönt egentligen. jobbar bara tre dagar iveckan, så jag ska bli brun hade jag tänkt.
jag och oskar flyttade förra fredagen och nu har jag fått undan alla "mina" saker i lägenheten, men fem kartonger står kvar här bredvid.
härligt att än ha träningsvärk av brännbollen

sommar och sol, så mkt bättre kan det inte bli. jag ska sluta att vara lite less på ingenting, det har jag typ gjort den senaste veckan också, pratade med fanny idag, hon var så ärligt glad, då blev jag också det:)
om 15 dagar åker jag och min älskling utomlands
jag älskar oskar

RSS 2.0