GLAD

Idag är det sista dagen i skolan.
Det känns så jävla underbart!  Fått veta nästan alla betyg nu också, g i engelska b, vg i naturkunskap och i matte b, och mvg i historia, mycket nöjd är jag. Bara betyget i etik och livsfrågor har jag kvar att få veta, ligger mellan vg och mvg i alla fall. Mina gymnasiebetyg är helt klara!! :) Nu är jag riktigt nöjd med mina gymnasiebetyg.
Dessa 20 veckor har jag verkligen haft fullt upp, bara jobbat, pluggat och varit med oskar:). Har inte hunnit med så mycket annat. Det fanns dom som sa att jag aldrig skulle klara av att plugga på heltid och jobba, men jo, det gick helfint! 
 
Nu är det sommar. En månad kvar tills vi flyttar. Ska jobba en månad till här i nyköping på dinsko, senare i sommar ska jag jobba på dinsko i umeå, strömpilen. mitt tredje dinsko., det blir säkert helbra!
Får se vad det blir mer för mig och oskar i sommar. Det vi först och främst ska göra är att få ordningen i den nya lägenheten, så att den blir riktigt bra, så att vi riktigt kommer att trivas i den! vi ska köpa ett helt nytt sovrum bland annat.
Nej nu ska jag bara NJUTA!
Glad sommar!

17/5

Idag är det en solig dag, ligger ute på balkongen och solar. Oskar ligger inne i soffan och ser på tv. Mio är här ute med mig och njuter i solen. Idag ska jag plugga på med mellankrigstiden, sedan ska jag gå och köpa ett par nya acne jeans senare innan stan stänger. Ett par mörka jeans får det bli.  

Igår körde vi till stockholm och var där med pappa och susanne hela dagen. Det var kul, men shit vad trött man blev idag av det. Vi gick på stan, var ute och åt och sånt. Åt något jag aldrig ätit förut, kommer inte ihåg vad det hette, men riktigt gott var det. Ikväll blir det grilat. När vi hade varit klart i sthlm och skulle åka hem igen, kom vi på att vi skulle köra förbi och hälsa på fanny och filip och se hur dom bor i huddinge. Det var kul att se hur dom hade det, mest kul är att fanny alltid tycker jag är så himla "planerande".

Nu ska jag fortsätta med att försöka bli brun :)



Förra sommaren hade oskar mycket längre hår och jag var mycket mer ljushårig. Nu är det mera som det ska vara.

RSS 2.0