Jul

Julmusik och ljus. Julen är äntligen här igen. 1:a advent, idag får vi tända det första ljuset.
Efter lite bråk fick vi till det, riktigt bra med julstämning här hos oss blev det till sist. Jag tycker att Oskar har väldigt bra smak egentligen:) Sedan har vi nästan samma smak, det är nice! Tomtar, ljusstakar, adventsstjärnor och allt annat fint man ska ha har vi. Sedan så passar Mio in till julen med sin gråa färg. Ritigt julgrå är han!
Ikväll ska vi dricka glögg. Om det är något som verkligen är jul, så är det att dricka glögg!

Har redan köpt de flesta julklapparna, bara några få kvar, det känns bra. Har dock den viktigaste och den minsta  julklappen kvar att köpa:)  

Pappa och Ida (och Maja Palm såklart) har varit här ihelgen, det har varit väldigt kul. Men sedan att Ida blev så allergisk av Mio hade vi inte räknat med. På natten när hon sov så lät det som att hon knappt kunde andas. Jaja annars så, Ida ska snart flytta hemifrån, det tycker jag är kul för jag ser hur hon verkligen längtar. 

Jag och Ida-Stina


Ellen och Fanny


Två helbra och fina vänner. Fanny var och hälsade på här i Nyköping förra veckan, tisdag till onsdag. Det var riktigt mys. Vi hann inte med att göra så mycket dock. Det blev mest bara massa prat och mat. Ska hälsa på henne i december, när hon har sin egna lägenhet i Stockholm. Hon är så duktig som bor i väskor just nu!
Sedan under helgen kom Ellen. Oskar och Viktor gick och hämtade henne på stationen på fredag(jag har ju så otroligt bra chef så jag fick ju lov att jobba fyra timmar på min lediga dag fast jag sa att jag inte kunde). Fick sluta när dom kom till butiken i alla fall. Sedan åkte Oskar och hans vänner på hockey. Då blev det vin och cider för mig och Ellen. Sedan gick vi vidare till Oskar och dom. Vet inte riktigt hur Ellen tyckte att det var att vara där, men det var kul hur som helst. Jag rakade av Johan allt hår. 1 mm långt blev det. Sedan gick vi ut och dansade. Tycker verkligen om att dans. Lördagen blev lugn, det var så länge sedan jag hade varit full då så jag hade helt glömt bort hur det var dagen efter, usch, haha. På söndagen åkte Ellen vidare till hennes skola i Uppsala. Pappa och Ida kommer hit nästa helg:) Maja kommer på lördagen även, då kommer Ida bli glad.
Var in på Specsavers förut idag. Sanna var ledsen, så ortoligt bra chef vi har. Hon hade sagt till Sanna imorse att hon tyckte hon skulle söka sig något annat jobb eftersom hon enligt Nahrin inte tål stress. Vilket skitsnack. Jag tycker Sanna är helt bäst av oss optikerassistenter. Aja, skönt ska det bli att börja plugga snart. Nu ska jag försöka väcka Oskar som ligger här bredvid och sover så skönt. Så vi kan gå till MQ och köpa ett väldigt fint linne som jag vill ha:) Oskar är så himla snygg och helt bäst.

RSS 2.0