Adelie


Adelie har nu varit hos oss i fem dagar. Riktig duktig har hon varit. Hon har blivit så stor och förståndig.Vi har varit på nyköpingsbadhus, första gången där för mig också var det, där var det kul. Vi var till smådjurkliniken en dag med Mio och kastrerade honom, det är skönt att det är gjort, lite hemskt var det när han kom hem och var helkonstig dock. Sedan var vi på skansen, där var det mest kallt. Hon åkte hem igår. Jag blev riktigt ledsen på arlanda när hennes plan lyfte.

Oskar är och tränar, han borde komma hem nu snart, jag tycker inte om att vara ensam hemma. Vi har köpt tre nya canvastavlor, som nu sitter på väggen. Så nu ser det inte alls lika kalt ut på våra väggar. Tycker du att jag är bra Ida? Du som alltid klagat på att jag har haft det så kalt och opersonligt i mina rum hemma hos mamma och pappa. Sedan så längtar jag och Oskar till du kommer hit.
Har fått jobb här i nyköping nu, känns himla bra. Som optikerassistent på Specsavers. Ligger 20 meter från där vi bor. Det är så underbart. Jag är så glad att jag sa upp mig från Dinsko, så jag slipper att pendla sådär till Stockholm. Sedan så är det mer kul på specsavers än att sälja skor:).
46 dagar kvar till Gambia:).

Älskling

Jag älskar dig.
Jag har alltid trott att man på något sätt är bäst om man klarar sig själv och att man klarar sig bäst själv. Att alltid ha sin högsta tro på sig själv. Att inte kunna bli sårad. Att inte behöva tänka på någon annan. Att vara så egenkär som möjligt (vad vinner du på det, absolut inget!) Självklart ska du tycka om dig själv, så att du blir mer positiv och glad, sånt är alltid bra!
Jag tror inte längre på att man klarar sig bäst själv. Om det inte vore för dig skulle jag aldrig någonsin gå upp:)./Emelie

Snygga kläder är tunna kläder. Inte tunna vinterjackor, men annars är tunna kläder snyggt!
Hemma-skönt.

Underhållande

Det finns väldigt mycket kul att göra, mer än vad man tror faktiskt
Väldigt många saker är roliga. Typ som att ta sig ut och springa i solen nu, och efter det kolla på lite Lost

Sista dagen på jobbet:)

Idag var det precis en månad sedan jag sa upp mig. Så idag var det sista dagen på dinsko, drottninggatan, känns kul men samtidigt lite tråkigt såklart. Har trivs så himla bra, kommer sakna många. Kastade allt skit jag samlat på mig i mitt skåpet och packade ner allt annat i en påse, så nu är det tomt. Blev ett år allt som allt jag jobbade där, ganska länge ändå och många skor i min klädkammare blev det. Nu får vi se vad som händer fram till 6e januari.
15e december åker jag och Oskar till Gambia i alla fall. Ska bli så jävla skönt(;. Jag längtar
Sitter på centralen, lagmot tråkigt, men nu ska jag snart på tåget hem till mina fina, oskar och mio, känns som att det kommer vara ett bra tag till nästa gång jag ska åka tåg, det känns SKÖNT
Kommer inte åka till Stockholm på ett tag nu heller, det känns också SKÖNT

RSS 2.0