Fina ben



Vilka dagar jag har haft och vilka sms jag har fått av Nahrin. Skönt att hon inte är min chef längre om jag säger så.

Sms från Nahrin:
Ja har ej gjort fel så ja försvara mig inte. Utan ja förklara för dig o att du lär dig, o ja trycker ej dig med va bara några tipsar men du verkar inte förstå det. För du gör samma misstag gumman det är så jävla löjligt med dina söta tipsar för om du e så klock då borde du ha lärt att man inte ska lägga sig i ändras angelägenhet. Så som du frågat om thereseprovanställning så skulle hon ej fått jobba kvar ja jätte ledsen men ja hade ej klarat av en sån personal, du skulle fått då börjar med den du visa en annan sida av dig tyvär ja ej förväntat mig det av en tjej som du, för det andra är det inte många som slutat, ja har omorganiserat företaget o avslutat tjänsten för de som inte varit duktiga el ej lojala mot företaget el patienter. O moget e ta ansvaret gentemot företag o kollegerna o patienter. O man ska vårda relationen me chef, ursäkta e det minsta du kan göra för dagens agerande. Att du inte haft problem me dina chefer beror att sälja skor e inte detsamma som att hjäla me glasögon, precis som ja meddelat alltid min chefer innan jag slutat.
 
Haha, det går inte att göra annat än att skratta.
Svårt att förstå hennes svenska ibland när hon pratar, ännu svårare att förstå den när hon skriver.
Mycket det hon skriver är inte sant, men att hon ljuger det är inte ovanligt.
Jag sa upp mig från Specsavers eftersom jag inte fick min lön i tid och eftersom jag ännu inte fått någon lönespec alls, det har ingen av vi fått för november och decembermånad.
Jag har något hon vill ha, hon får det när jag har fått det jag vill ha. Hon är nog hemskt arg på mig, det är nästan lite synd om henne. Hon klara inte av att någon säger ifrån och säger att hon gör fel. Men om man är helt knäpp som henne får man leva med att ha det svårt. Vet ingen som kan komma överens med henne.
Härligt att allt det där är ett avslutat kapitel nu.

Igår kväll var vi på Blue moon bar, jag var nykter, det var skönt! Kände inget sug alls efter alkohol. Eftersom onsdagen blev som den blev. Jag var hemma och fick ett sms av Oskar vid nio, han frågade om vi skulle gå ut, visst tänkte jag, det lät kul, efter lite dricka här hemma och så, gick vi till Birgers. Minns att jag ramlade på dansgolvet och tog mig inte upp. Min kropp fungerade inte så bra. Kul kul. Men jag blev inte utslängd. Det är jag nöjd över. Tur att jag har en så toppenbra kille.

Nu är det inte länge kvar till på måndag. Då börjar vi med nya saker. Vi båda börjar plugga och jag börjar jobba på ett nytt jobb. Jag har fått mitt schema från skolan nu. Känns som att det är god tid att läsa upp engelska b, matte b och naturkunskapen nu. Känns konstigt men kul att börja plugga.
Ska fika med Sanna och Therese klockan två fick jag precis veta. Jag ska nu pussas.
Sköt om er. /Emelie


090102

Två dagar efter nyår. Vårat nyår var riktigt bra. Middag hemma hos Annika och Tobias och så. 2009 kommer bli ett riktigt bra år, mest för att siffran nio är så fin tycker jag. Ett år är sjukt lång tid, och så mycket hinner hända under ett år. Jag älskar Oskars tanke med det hära ny året. Min tanke med. Jag har faktiskt några nyårslöften men dom vill jag inte säga. Det är inte att börja träna eller gå ner i vikt. Bättre än så är dom!
Jobbade idag min sista dag på Specsavers faktiskt, känns förjälva bra. Sista dagen med Nahrin var egentligen helt underbar. Ska gå på torsdag till Dinsko här och få lite jobbtider, men jag kan inte jobba så mycket, ska ju börja plugga nu den 12e. Jag längtar till det. Jag och Mio är här inne i köket, han envisas om att ligga över mina händer, vet inte om jag gillar det. Jag tänkte gå och lägga mig i sängen och sova nu :). Oskar ligger redan och sover så fint och skönt. Han låg och sov nu innan jag kom hem från Therese, fast jag pratade med honom precis innan jag gick därifrån.
Var en tjej som sa till mig en gång, något som är helt sant. Mycket hellre ensam än i dåligt sällskap. Så känner jag.

RSS 2.0