Helg

Vi har precis kommit hem från stranden, varit på bettnäs med malin och hennes vän frida. Det är när man är och badar och solar som man känner på riktigt att det är sommar. Det känns som att man kan ha fått lite färg idag.
Ikväll blir det att dricka lite och sedan gå ut (får se om vi verkligen tar oss ut ikväll, igår blev det inte så).

Lite bilder från igårkväll.

Eric jag och oskar

 
Oskar lägger i dricka i deras fina hm, vattenbarnpool


Frida och jag.
Jag tycker om denna sommar!!


Umeå

Nu har vi flyttat och fått ordning det i våran nya lägenhet, den är fin. Vi har varit på ikea två gånger (i alla fall jag, oskar bara en gång) vi har köpt en ny säng, sängstomme, byrå, kuddar, täcken och annat till sovrummet. Sedan ett glasskåp till vardagsrummet, ny sko- och hatthylla sedan köpte vi en hel del annat på ikea. Nu känns det som hemma i våran lägenhet. Vi har diskmaskin nu till och med, men jag handdiskar en del ändå, bara för att jag tycker att det är mysigt att diska.
Igår kväll var det en Harry-Potter kväll. Jag vet inte varför men jag blir verkligen glad av att läsa och se allt som har med harry potter att göra, vem drömmer inte om att få gå på Hogwarts? Den nya filmen var helbra. Det är bara film nr 3 av alla harry potter filmer som inte riktigt är så bra som de andra tycker jag (Ida tycker säkert att alla filmer är precis lika bra).

Våran nya balkong och våra nya utemöbler, vuxet att ha blommor ute på balkongen. Jag blir sugen på att dricka alkohol när jag ser på den hära bilden. En fin sommardrink skulle passa perfekt där ute.

Jag och Adelie hemma hos frida.
Imorgon är det helg:D. Jag jobbar imorgon till kl fem, efter det ska jag och oskar hem till frida, jag trivs bra där och med henne. Vi får se sedan vart kvällen slutar.
Annars så är jag ledig hela helgen denna helg, så skööönt.

En bild på alexandra, bara för att jag tycker hon är en så himla bra vän!!

En bild från när vi var i Rom. Nu ska jag sluta skriva och lägga upp bilder på min blogg och vara med min fina istället.


RSS 2.0