Fantastiskt

Du är inte hemma, längtar efter dig,. tack för middagen ikväll och tack för allt annat du gör hela tiden älskling
Pappa och susanne åkte hem igår. Så jag har kört bil i sthlm för första gången nu. Skönt var det och skönt att köra bil hit sedan.
Vecka 15 blir det hemavan, med familjen och familjen holmström, snowboard och dylikt, men det bästa är såklart att jag och märtha ska åka längdåkningsskidor. Där får det mer än gärna vara snö, men fan inte här, blev riktigt blöt idag. Jaja. Nu ska jag till sängen, ska läsa ut boken då också, män som hatar kvinnor

Fick ett sms,
Om man pratade om bästisars som när man var liten skulle du vija dela ett sånt där hjärta med mig?


Kom ut igen

Ge upp någon gång och våga släppa det bara
Ge upp och släpp det och kom då igen, fånga mig igen


Älskling

Jag älskar dig oskar

Systrar

Mamma, ida och adelie har varit med mig i sthlm i några dagar, mycket kul och trevligt. Jag har faktiskt knappt saknat dom men nu efter dom varit här så blir det kanske så.
Jobbade både torsdag och fredag. På fredagkväll efter vi hade varit ute och ätit, på något väligt litet ställe som visst skulle ha varit så populärt. Där adelie somnade och låg och sov på ida, att vara sex år måste vara så skönt, att bara lägga sig och sova på restaurang och ingen tycker det är konstigt, jag skulle också vilja kunna det. Vi gick tillbaka till hotellet vid stureplan, drack några cider, klockan blev ganska mycket, men vid halv ett tog jag och ida oss ut. Vi gick till närmaste ställe vi såg, litet ställe men sjukt mycket folk var det där, stället var ett dansgolv och en bardisk, inget mer än så. Dansade fram till klockan tre, gick tillbaka till hotellet och sov.
Vaknade av adelie klockan åtta. Insåg att jag hade tagit med mig nyckeln som är till att öppna butiken. Så typiskt mig. Ringde till jobbet. Lii lät mycket lättad när jag ringde och sa att jag hade nyckeln, så då gick jag och ida till drottninggatan och gav nyckeln till henne så att hon kunde öppna. Jag kom på då att ida skulle såklart följa med till nyköping på kvällen, så vi gick till centralen och skulle köpa tågbiljetter till henne, men sj hade datastopp, vilket kaos det var där. Så att biljetter gick det inte att köpa. Mamma adelie ida och jag gick till kulturhuset och träffade kusin samuel, adelie fick leka på deras barnvåning, när hon lekt färdigt, fikade vi och gick till kungsträdgården. Middagen åt vi sedan på hotellets restaurang, kycklingwok. Gick tillbaka till rummet, packade i ordning och sa hejdå till mamma och adelie. Då skulle det bli att åka till nyköping. Ida åkte gratis tåg, bra det. Kom fram  tillslut, gick direkt till ot, där oskar och robert var. Efter lite cider där, gick vi vidare till deras olles. Nyköping påminner om umeå på ganska många sett. Haha jag hade det mycket kul hur som helst, ganska säker på att min snygga ida också hade det. Som i umeå stänger ställen kl två. Taxi hem, underbara oskar hade städat så fint, och tog fram säng och saker till ida. Nu har ida åkt tillbaka och min familj är snart framme i umeå igen.
Idag ska jag vara snäll och mysig med oskar hela dagen
None


Tåg

En timme på tåg när jag ska till sthlm och en timme på tåg när jag ska tillbaka hit. Haha det är ju ingenting.
Jag är glad. Mest för att man alltid vinner på att vara impulsiv.
Jag åker till honom. Oskar är fin.
Tvättar och försöker att få ihop mina saker. Hade helst velat bara slänga det mesta, men det ska jag inte göra. Slänger saker lite för ofta. Ska hämta ut mitt nya körkort sedan idag, ska skynda mig lite så att jag hinner det. 

Jag och hon. Hemlösa- nästan
Vi vill ha sommar nu

Du ensam har ansvar hur du väljer att tolka det du ser och hör

RSS 2.0