Tycker om dig

Oskar
Idag har jag, oskar och fredde(varit på en utflykt) till Ikea denna gång.
Nu har vi här hemma nya saker, en himla stor snygg spegel, tvbänk, soffbord, byrå och en bokhylla. Så nu ska de gamla tas bort och det nya monteras ihop. Det kommer bli riktigt fint! Annars så är det soligt och fint väder, hade varit skönt att åka och bada idag igen, det känns som att sommaren redan varit, men icket den är just nu, skönt! sedan två veckor ledigt efter jobb ihelgen, hihi. Sommar och ljushårig, var hos frisören imorse vid nio, nu är jag väldigt blond, så nu får det inte bli mera blont mitt hår. Ne nu ska jag sluta skriva här. Perfekt. Vi hörs senare. Hejdå

Kärlek

Idag fick jag för andra gången rosor skickade till mig på jobbet. Jag tycker oskar är den finaste som finns. Jag har också köpt en liten sak till han.
Om en vecka är jag, mamma och adelie på öland, om en vecka och fyra dagar är oskar också på Öland. Om två veckor är jag i umeå. Därifrån ska jag och oskar köra våran nya bil hem. 
Sedan har vi köpt en för himla fin soffa som ska komma på torsdag.
Nu ska jag och Anna ha det så kul och åka tåg, heja SJ!

Det finns för himla mkt kul man kan göra

Igår var jag oskar, fredde och robert på Gripsholms slott i Mariefred, haha så fantastiskt det var att kolla runt i det slottet. Dagen innan det var vi på Gröna Lund och åkte karuseller. Där är det minst lika kul nu, som när man var liten. Lustiga huset görs ju aldrig om, så aldrig att det skulle vara mindre kul nu som då. Nästa bilresa blir till Göteborg till Liseberg.
På tisdag efter jobbet ska jag fika med alex, sist vi sågs var när vi skulle åka från umeå för någon månad sedan, på tok för längesedan alltså.
Ne, nu ska jag hänga upp lite tvätt, efter det börjar kvällen festligheter

Sommar och brun

Midsommar, att vakna och känna en svenska midsommardag, det är ju för underbart, var först hos oskars släkt- trevligt. efter det så gick vi till lotsen där vi dansade, för himla kul var det. dansa oskar, det ska vi göra ofta,. dagen efter så åkte vi till kroatien, hav sol bad, perfekt hotell, perfekt resa, hittade faktsikt även en perfekt klänning jag köpte i en konstig butik där. hela resan var för himla fin.
Oskar är hel härliga åldern 22 nu, då fick han väldigt snygga utemöbler, så nu är inte bara våran lägenhet så fin, våran balkong också! här trivs jag verkligen, jag är på hemmaplan (inte på bortaplan i alla fall, som robert tycker)

Idag har det varit dagen efter alkohol, så då så jobbade man såklart. känns konstigt att vara tillbaka på jobbet, fast jag bara varit ledig en och en halv vecka, det var längesedan jag drömde om skor, men nu blir det säkert som vanligt igen

Nu blir det sängen, jag och oskar ska till baggebol imorgon (där har jag aldrig varit förut, vilket ställe det kommer vara) imorgon vill jag vara pigg och glad. så hejdå:)


RSS 2.0