Säljer skor

Höga klackar kanske må vara dåliga för knän och höfter, men enligt en studie från universitet i Verona, medför klackarna att vi tjejer omedvetet går omkring och gör knipövningar, vilket stärker bäckenmusklaturen som gör det lättare och skönare att få orgasm. Sånt är bra att veta tjejer;)
Haft byggare i butiken två veckor nu, byggt om, men nu är nästan allt klart. Det blev helsnyggt

Har varit på floating och massage idag. Skönt. Kom hit nu älskling

Som som som som 

Falskt

Mm, jag hatar det här

Glöd

Hel&ren.
Hade den knasigaste drömmen på länge inatt. det var sjukt. allt i den var sant. allt hade hänt i verkligheten, så när jag vaknade så var det som ingen dröm, det var underbart 
Jag var nyss nere på stan, stan här i nyköping såklart. Köpte ett vitt riktigt sommarlinne, leggins, en ny bekinidel och sånt, shit vad jag längtar tills när det blir riktig varm sommar. Oskar borde få veta snart när han får semester i sommar. Så att vi kan boka en resa, jag vill helst till Kroatien faktiskt. Ska bli så hemskt skönt.  
På tisdag åker jag till hemavan, det blir sista snön för i vinter.
Köpte en flygbiljett från umeå till sthlm, ska flyga måndagmorgon nästa vecka, den kostade 750, det var ganska mkt ändå.
Fanny var i sthlm i torsdags sökte jobb, hon och andreas ska flytta ner snart också. Det ska bli kul.

Jag har alltid varit bra på att säga hej och släppa in många. Minst lika bra har jag varit bra på att säga hej då och bara gå. Aja, i fredags på jobbet, var en tjej småsur på mig, utan anledning. Jag förstår inte varför hon var det, annars så brukar, precis alla vara glada och trevliga på dinsko, nästan varje dag, jag tycker om glada och positiva människor. På kvällen åkte jag till alex och vi åkte till hanna, det var mkt trevligt hur som helst:) haha fast jag somnade lite på soffan, var så trött.
Punktligt
Ska ut och springa nu
Oskar, jag tycker att han är jäkligt bra                                                              

RSS 2.0