Jul i Nyköping

Då var julen över. Vi åkte till Nyköping den 22a och firade julen med Oskars familj och vänner, det var kul, tiden gick dock väldigt snabbt. Vi körde ner på natten, jobbade till kl 22.00 den kvällen, strömpilen hade öppet till kl tio hela julveckan. Vi började köra ner direkt när jag hade jobbat klart, Oskar körde hela vägen ner, kl halv åtta på morgonen var vi framme i Oxelösund och fick sova några timmar. I Nyköping blev det mycket åkande hit och dit de dagar vi var där, det är otroligt mycket man kan hinna med på bara några dagar egentligen. Allt var hur som helst mycket trevligt.

Innan vi åkte till Nyköping firade vi "lilla" julafton med min familj. Vi har fått många bra julklappar i år, sånt vi verkligen har behövt, en skrivare, en gryta, en micro, presentkort på ikea, pengar och en del annat. 

På juldagen var vi hos Annica och Tobbe efter vi hade varit hos Oskars mormor.

Det var kul

Robert trodde att han skulle klara av att lyfta brill-hans sådär, det gick inte så bra...

Oskar hade en del problem med att lyfta mig också..



Igår körde vi hem igen, även jag körde en bit då, dock inte alls långt mellan Sundsvall och Övik bara, jag tycker inte alls att det är så kul att köra bil när det snöar och är halt på vägen.

Klockan är halv två så jag ska gå och lägga mig i sängen och läsa lite, oskar sover redan han ska börja på sitt nya jobb imorgon det tror jag kommer bli bra. Jag sitter i vårt tredje rum vid vårat nya skrivbord vi köpte igår på ikea, vi köpte även ett nytt vardagsrumsbord och lite annat smått.. Jag är trött som bara den.. så att, sov gott.

Snart är det ett nytt år med nya festligheter, 2010.


RSS 2.0