Att göra när man ammar

Levi äter ofta länge så det är ett perfekt tillfälle för mig att se ett avsnitt av en bra serie samtidigt. Min favoritserie är för tillfället Gossip Girl, jag är på säsong fem avsnitt fyra. Spännande saker händer och min favorit karaktär i serien är absolut Blair Waldorf!


Tillbaka till verkligeheten. Nu ska jag kolla igenom våra recept och plocka fram några stycken sedan åka och handla det som behövs till dom. Sedan hade jag tänkt gå ut och gå med Levi och gå förbi mamma och Adelie. I går var Ida här hela dagen, vi var och vägde Levi bland annat, han väger nu 7765 gram, vår stora kille! På kvällen var hon barnvakt när båda jag och Oskar var och tränade. Ida är guld värd. Hon och David var även barnvakt helgen som var när både jag och Oskar jobbade. Jag jobbade två pass på dinsko stömpilen, vi får se om jag får jobba extra där på helgerna i vår om Cissi har några pass att ge mig. Annars kanske Maria har några pass över nere på stan. Vi får se hur det blir denna vår :) Jag börjar ju plugga igen den 23e januari och då ska Oskar vara pappaledig. Då är Levi inte ens sex månader så jag kommer fortfanade helamma honom så det är tur att man oftast bara har en föreläsning per dag. Nej nu ska jag verkligen kolla igenom recept! Ha en bra dag!

Fler bilder från dopet


Bilder från Levi Emils dop

Det är en vecka sedan Levis dop och här har ni lite bilder! :) Levi skrattade under hela dopet och var vaken nästa hela dagen och kvällen. Han tyckte det var så himla trevligt! På dagen var vi i stadskyrkan, där vi också fikade och åt smörgåstårta. Jag som trodde några dagar innan att det skulle bli ungefär 30 personer på dopet, det blev istället 65 men det gick riktigt bra och det var väldigt trevligt. Allra bäst hade nog Levi! På kvällen var vi här på mariehem och firade Levi med dom som hade åkt många mil för att kunna vara med. Det var verkligen jätte kul att så många kunde komma och fira med oss!


RSS 2.0