HI.


Oskar är i Sundsvall nu i fyra dagar, han åkte med tåget för en timme sedan. Så jag och våran katt Mio är ensamma i lägenheten. Känns bra att inte vara helt ensam i alla fall. Jag tycker verkligen om att bo ihop med min pojkvän så det känns tomt nu när han inte är hemma. Iveckan ska jag plugga, plugga, göra matteprov, jobba och plugga. Jobbar bara 12 timmar iveckan, helt perfekt är det tycker jag.
På fredagkväll ska jag ut med jobbet på Tellus, äta middag och dansa och sånt. Det ska bli kul, vi ska fira av Lisa som faktiskt ska börja på samma Dinsko som jag jobbade på förut. Dinsko på drottninggatan i sthlm vid indiska. Hoppas att hon kommer trivas bra, det tror jag att hon kommer!
Jag som får studiebidrag på bara 2600 typ, och inte jobbar så mycket har börjat bli jäkligt ekonomisk. Min inte allt för stora lön och mitt studiebidrag klarar jag mig himla bra på alltså:)
I skolan går det helt okej, matten och engelskan är inte så kul. Men historian och naturkunskapen är riktigt kul faktiskt. Har en jäkla bra lärare i historia.
Nej nu ska jag gå ner och handla mat på hemköp, om vi hade haft någon bil kvar hade jag tagit bilen till ica eller nått. Men nu får det bli hemköp istället. Jag längtar till sommaren, så att man kan sitta ute på våran balkong igen och bara njuta och bli brun. Snart så!:) /Emelie

Oskar


Han gör mina dagar underbara.

Norrköping

 
Haft en riktigt härlig helg. Jag och Annica hade en fin middag här hemma i fredags med tända ljus, förrätt avocado och skagenröra, huvudrätt lax och potatis och till efterrätt bär och glass. På lördagen åkte vi till Norrköping, där shoppade vi och hade det kul. Jag köpte ett nytt linne, en vit shorta, en liten svart kavaj, två nya tröjor och en ögonskugga, alldelese lagomt med köp helt enkelt, så jag är nöjd.
På lördagkväll blev det middag hemma hos Therese, med Sanna också, riktigt trevligt var det. Gjorde en hel del saker, men kul var det. Oskar kom dit strax innan två också, så det blev sent innan vi kom hem och la oss i sängen, så riktigt trött är jag idag. Vi var till Norrköping i onsdags också, då köpte Fredde en liten kattunge, för himla söt är han. Lilla Basse heter han. Så jag har varit i Norrköping två gånger i mitt liv nu på en vecka. Tacka vet jag Nyköping, här tycker jag att det är bra:). Fast någon bränner ner uteställen med jämna mellanrum.
Idag ska jag och min älskling bara ta det lugnt. Jag ska försköka göra mycket läxor. Har engelska- och historiaprov iveckan. Nästa vecka matte- och naturunskapprov, jippi, vad kul det är, nej. Hinner inte så mycket numera på dagarna. Oftast är det bara skola, jobba och plugga. Skola, jobba och plugga. Trivs i skolan och på jobbet i alla fall, det är bra. Hade velat ha fyra timmar till på dygnet bara, det skulle jag behöva. /Emelie Karlsson


RSS 2.0