Från sol och bad i Thailand till vinter och skoterutflykt




I går blev det en heldag i Växtholm. Vi åkte på en skoterutflykt med pappa och Sören och stannade på ett berg och grillade korv och drack varm choklad. Levis första skotertur och vi fick se renar längst leden!

Tre helt underbara veckor i Thailand
















Några få bilder från resan till Thailand. Vi hade tre super bra veckor. Värme och sol är skönt när det är vinter här hemma. Vi var i Hua Hin främst och avslutade resan med några dagar i Bangkok. Massage, manikyr, pedikyr och dylikt skämde vi bort oss med. Vi red på elefanter, fick blöjor snodda av apor, solade i skuggan, åkte tuk tuk som är helt livsfarligt. Vi är inte så bruna när vi främst lekte med Levi i skuggan. Levi fyllde fem månader under resan och fick sina två första tänder. Hos skräddaren blev det en frack till Oskar och en ljuslila klänning till mig. I sommar får vi förhoppningsvis gå på ett bröllop när Micke friade till Ninni på resan :) Då får jag ett tillfälle att använda min nya klänning!

I går kom vi hem och då fick jag mysa med lilla Elsy, jag hade visst redan glömt bort hur det är att hålla i en nykläckt liten bebis. Det är obeskrivligt fantastiskt!

Moster


Denna vackra tös är min systerdotter

RSS 2.0