Kulturnatta 2011

Vi hade funderat på att gå dit men jag trodde inte att det skulle bli av. Men när mamma ringde och berättade att Adelie var försvunnen så åkte vi självklart ner och gick bland allt folk och försökte hitta Adelie och hennes kompis Hanna. Det första som vi hörde när vi kom ner var att Adelie och Hanna var försvunna och skulle gå till glastornet bredvid scenen där deras föräldrar väntade, men det gjorde dom aldrig.. Alla ordningsvakter och poliser letade också. Mamma var i panik men efter över tre timmars sökande så hade det kommit fram till Hannas storasyster som bor på ön.. Det är långt från stan till ön, vilket äventyr dessa två små flickor måste ha haft denna lördags kväll och det värsta av allt var att dom hade rymt...


En bild på Adelie är det man ser där borta så att hon skulle kännas igen om någon fick syn på henne.
Det var jag, Frida, Oskar och Eric som gick runt och sökte men vi hann med en del annat också.

Någon som tycker om sockervadd!



Kvällen slutade i alla fall bra!

Myskatterna



Jag gick upp klockan halv nio i morse och klockan nio skulle jag vara på min praktik, fick stressa i mig frukost och ta på mig kläderna. Jag har inte sovit något bra i natt så jag var och är trött. Skönt var det att få sluta redan klockan tolv i alla fall! :)

Pratat nyss med Johanna på mitt jobb i telefonen i två timmar och en kvart, vi pratade om handelsfacket, arbetsplatsen och alla möjligt annat. Jag ska bara jobba två helger till, sen blir det hej då till dinsko och strömpilen. Jag får hitta på en hel del aktviteter i sommar känns det som, jag vill inte bara gå och vänta på bebisen.

Simtävling


I dag har Adelie varit med i simtävling. Hon var duktig och väldigt hungrig efteråt. Efter att vi varit och sett Adelie simma så cyklade vi ner på stan och köpte en del nya sommarkläder till Oskar :) I kväll ska vi se på Eurovision song contest och hoppas på det svenska bidraget.. Adelie tycker då att Eric Saade borde vinna!

v. 29+2


75 dagar kvar..

Vi har fått hem skåpet som vi beställde för ett tag sedan

Ida var här och hjälpte till att montera ihop det

Det var Torsdag så Adelie var också här

Adelie blev lite trött

Resultatet

RSS 2.0